O mie si unul de capace

Fiind întâi ale lunii și încă luna plină (din nou prietenii știu de ce 😉 ), am hotărât ca e momentul oportun să demarez în sfârșit ‘mini proiectul meu’ cu cele 1001 de guri de canal, care vor spune, fiecare în felul său, povestea unui loc. Mi-am propus de mult să ma apuc de asta, dar mi-am găsit de fiecare data o scuză ‘acceptabilă’. Aaa, da, si mai e si complexul începutului. Nu am să promit nimic, decât ca fiecare din ele va avea o poveste, aşa cum încă le mai păstrez în minte, sau cum vor veni.  Poate veți întreba de ce 1001, de ce nu alta cifra? Răspunsul e simplu: povestea trebuie sa meargă mai departe, în fiecare zi,  doar ca într-un alt loc.  Şi, desigur, orice excursie are farmecul unui basm.

Prima poza la o gură de canal a fost, aşa cum era de așteptat ‘nepremeditata’. De atunci au devenit un fel de laitmotiv al excursiilor, concediilor. Un altfel de carte postala care să mă ducă înapoi în timp la locul respectiv.

In continuare am sa încep poveștile mele. Cum spuneam, fiecare poza va ascunde cate o mica poveste-amintire a unui loc. Va invit sa nu ezitati in a da click, si de a le descoperi.

Kalemegdan


 

Timisoara 50

Milano Italy

Koln

4 Responses to O mie si unul de capace

 1. Mirel says:

  Interesanta initiativa. Nu m-am gandit niciodata sa adun poze cu capacele oraselor vizitate. Sunt superbe. Imi aduc aminte ca la Roma am fost impresionat ca pana si capacele aveau trecute initialele SPQR (senatul populusgve romanus), aceleasi ca cele de pa stema judetului Salaj :))

 2. Flori Naghiu says:

  Iti multumesc :). Da, sunt pe lista si cele din Roma, si din Vatican; s-au adunat o multime deja, de peste tot pe unde am umblat, si in final sper sa ajung sa depasesc cele 1001, pentru ca .. povestea trebuie sa mearga mai departe.

 3. Noemi says:

  Eu îmi pozez și încalțămintea pe capace 😛

 4. Flori Naghiu says:

  Dragut. Si tu faci poze la capace? De cand mi-a venit ideea si pana acum, insa nu am mai gasit un proiect similar pe google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.