12. Bruxelles – Le soleil .. brille?

Întrerup șirul de capace, pentru cel mai nou și mai proaspăt dintre toate: Bruxelles. E special, și mai ales pentru ca a reunit într-o excursie Buckelist-ul, după ceva mai bine de un an jumate. Ultima excursie cu Ovi, fusese iarna trecută la carnavalul de la Veneția; și cu toate că am încercat noi un ”1 mai” în familie, drumurile ne-au dus spre destinații diferite: pe mine prin Munții Apuseni, iar pe Ovi prin Cracovia.
De data aceasta ideea s-a născut în Oradea, iar Timișoara a aderat. A fost un weekend prelungit cu peripeții, cu degustări de bere, cu vânt și ploaie, și cu primii fulgişori de zăpadă din iarna aceasta. Abia acum, când scriu rândurile acestea am realizat că deși am fost la târgul de Craciun, şi am mâncat cartofii lor tradiționali, și cârnați, berea m-a cucerit şi am ignorat vinul fiert sau punch-ul.

Bruxelles Belgia

Ar fi multe de povestit despre Bruxelles, şi promit să detaliem în mai multe posturi: piața de Crăciun, cum am ajuns noi în Liege, deși nu era deloc pe listă, Atomium, Mini Europe, Parlamentarium, şi nu în ultimul rând despre bere și muzeul berii.

This entry was posted in O mie si unul de capace and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 12. Bruxelles – Le soleil .. brille?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.