Un an de bucketlist.ro

Astăzi se împlinește un an de când am pornit acest blog de travel şi pe această cale vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost aproape, persoanelor cu care am colaborat, de la care am primit sfaturi, critici, dar nu în ultimul rând celor care ați vizitat acest blog.

Ce semnifică pentru noi un an de Bucketlist.ro?

În primul rând mai multe călătorii, un an în care am văzut multe destinații frumoase şi în care ne-am făcut planuri pentru multe alte destinații.

Un an în care, pe lângă faptul că v-am sugerat pe unde să umblați şi ce să vizitați, am primit, de asemenea, sfaturi pentru destinațiile pe care dorim să le vizităm sau pe care le-am vizitat.

A fost un an în care am interacționat cu multă lume de la care am avut de învățat doar lucruri bune. Sincer, nu speram să cunosc atâtea persoane interesate de tot ce înseamnă călătorie.

Ca şi statistici, cel puțin pentru mine a fost un an bogat. Din raportul pe care l-am scos de pe Google Analytics reies următoarele:

– Ne-au trecut pragul peste 15000 de vizitatori care au realizat peste 10000 de vizite unice (IP-uri unice).

– Tot pe parcursul acestui an am avut peste 55000 de pagini vizualizate, cu o medie de 3,74 pagini vizualizate/ vizită şi un timp mediu de aproape 3 minute/ vizită

Dacă pentru voi este mult sau e puțin… nu știu. Eu sincer mă bucur pentru fiecare vizită dar şi pentru faptul că se revine pe acest blog.

Deși până acum am dorit să păstram anonimatul, cu această ocazie am dorit să facem şi prezentările, astfel găsiți informațiile despre noi aici  şi despre blog aici 

Totodată ne puteți găsi şi pe:

 one year bucketlist

Vă mulțumim!

About Naghiu Ovidiu

Impresii de călătorie de la un pasionat de călătorie.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

12 Responses to Un an de bucketlist.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.