Bradul nostru de Crăciun

                Pentru prima dată de când locuim în Oradea am ales să ne petrecem Crăciunul acasă şi pot să spun că este cel mai frumos Crăciun posibil. Până acum, în fiecare an de sărbători, ne programam  câte o ieşire din oraş, dar anul acesta, cum familia noastră s-a mărit, ne-am hotărât să stăm acasă. Până acum, în fiecare an, făceam brad de Crăciun, deși nu stăteam acasă. Nici nu prea mă încânta ideea să fac brad de Crăciun, era de-a dreptul absurd să fac bradul şi apoi să-mi iau tălpăşiţa şi să plec de acasă, dar na… aşa e tradiţia. Mă bucuram de el doar în perioada dintre sărbători şi Anul Nou.

                Aşa că bradul de anul acesta am vrut să fie unul special. Am avut şi norocul că am cumpărat globurile “hand made” despre care v-am povestit şi aici. Tot pe acest brad am încercat să punem cam toate ornamentele pe care le-am cumpărat de pe la târgurile de Crăciun de pe unde am fost şi ne-am dat seama că, cu aceste ornamente, putem să facem chiar mai mulţi brazi de Crăciun, aşa de multe am adunat. De peste tot din călătorii ne-am luat, ca şi suvenir, câte ceva care să ne aducă aminte de locul respectiv. Despre celelalte suveniruri pe care le-am cumpărat din excursiile noastre v-am povestit într-un post pe care l-am făcut într-o campanie cu bloggeri de travel din România.

                Fiindcă mi-a plăcut foarte mult articolul Larisei Tais, în care ne-a prezentat bradul ei de Crăciun, m-am gândit să vă arăt şi eu bradul nostru de Crăciun. Iată ce a ieşit:

PS. Ştiu că, globurile mari se pun în partea de jos a bradului, dar m-am hotărât să le pun în partea superioară a bradului pentru că sunt mai speciale (au o anumită poveste)   🙂

Crăciun fericit!

Bradul de Crăciun Brad de CrăciunGloburi pentru bradul de Craciun Globuri pentru bradul de Craciun Globuri pentru bradul de Craciun Globuri pentru bradul de Craciun Globuri pentru bradul de Craciun Globuri pentru bradul de Craciun Globuri pentru bradul de CraciunOrnamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun Ornamente pentru bradul de Craciun

Ne găsiți și pe Facebook, Twitter, Youtube, Google +:

http://www.facebook.com/Bucketlistro

http://twitter.com/bucketlistro

http://www.youtube.com/user/bucketlistro

google.com/+BucketlistRo

 

 

About Naghiu Ovidiu

Impresii de călătorie de la un pasionat de călătorie.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bradul nostru de Crăciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.