16. Liege (Herstal) – It’s not about the destination, it’s the journey that matters

Liege herstalÎn postul trecut, vă povesteam despre cum am ajuns în Koln. Vă mai spusesem că am nimerit în perioada în care Lufthansa era în grevă așa că inițial zborul nostru de întoarcere din Munchen a fost anulat, iar în final în loc să aterizez în Timișoara, am ajuns în Sibiu.

Am să continuu să vă povestesc pe scurt despre o parte din peripețiile mele cu avioanele, din diverse excursii, și cum am ajuns la concluzia că eu şi avioanele suntem într-o relație,… și e complicat :).
De cele mai multe ori am preferat să zbor în locul unei călătorii cu autocarul sau chiar şi cu trenul, pentru a-mi păstra cât mai mult timp pentru vizitat. Pentru destinații până în 600-700km şi care să nu presupună constrângeri majore de timp, plăcerea de a conduce a fost cea care a câștigat. Acest lucru s-a amplificat în special din momentul în care a apărut Baby, mașinuța mea.

Înainte de Koln, ultimul zbor a fost spre Belgia, despre care Ovidiu v-a povestit într-un episod anterior. Am conștientizat atunci din nou, că în momentul în care pornești la drum, știi sigur doar când pleci, dar nu mai deții controlul absolut unde sau când anume ajungi, iar același lucru e valabil și pentru întoarcere.

Am să mărturisesc însa, că în acest caz, m-am bucurat de faptul că am aterizat în altă localitate. A fost o peripeție, care într-un fel m-a încântat. Am mers cu bus-ul ‘turistic’, am văzut și o altă zonă, am avut parte de aventura din tren, și probabil că starea de detașare fost datorită faptului că eram în vacanță şi nu aveam nici o grijă. Nu aveam nici o constrângere de timp, decât cea de a ajunge la hotelul unde aveam rezervare. În același avion cu noi mai era un grup de tineri ce urmau să aibă un concert. I-am auzit povestind peripețiile lor: din momentul în care au fost aproape de aeroportul din Budapesta şi erau să primească amendă pentru parcat în loc nepermis, la schimb accidental haina unui dintre ei cu un străin (haina în care era actele) şi culminând cu aterizarea în alt loc decât cel în care erau așteptați. La întoarcere, am călătorit cu același avion, de data aceasta fără alte aventuri.

Ne găsiți și pe  Facebook:

http://www.facebook.com/Bucketlistro

This entry was posted in Belgia, Impresii de vacanta, O mie si unul de capace and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 16. Liege (Herstal) – It’s not about the destination, it’s the journey that matters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.